Velg en annen kategori

Smartbox Rør

Art. nr.63-7-7-25

En Smartbox for større verktøy eller rør. Hullet er 7x7 cm og 25 cm høyt og uten bunn så det gir en stabil oppbevaringsplass. Kan plasseres på en verktøytavle eller på siden på våre system. Produsert i 2 mm oransjelakkert stål.

Totalmål

70mm
250mm
70mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.3001kg
0.5min
1
36mnd
X
358 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.