Velg en annen kategori

Smartboks Multifack

Art. nr.63-5-31-25-F5

Smartboks Multifack er best egnet for montering på enden av systemene våre og er perfekt til større og lengre verktøy som tang og bor. Den har flere ulike hull og plasser for å kunne henge opp verktøy og andre tilbehør på en smidig måte.

Totalmål

227mm
165mm
78mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.3kg
0min
1 Dag
12mnd
X
602 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.