Velg en annen kategori

Smartbox Perm

Art. nr.63-26-17-ASM

Vår elegante Smartbox for permer passer på gavlsidene på våre system samt i systemet avhengig av hvordan ditt behov er.
Smartboxen er utformet med mange festehull, som muliggjør en mengde forskjellige plasseringer. Smartboxen har plass til 3 fulle permer og er produsert i 2mm oransjelakkert stål.

Totalmål

260mm
360mm
180mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.15kg
10min
1-5dager
36mnd
X
549 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.