Velg en annen kategori

Skuffeinndeler 140x620mm

Art. nr.61-41-61-14-F12

Få orden og system når du bruker våre skuffer.
Inndelerene kan settes sammen på flere måter, og finnes også i ulike høyder og bredder avhengig av hvilken type skuff de skal plasseres i. Utformingen er i 2mm oransje lakkert stål med spor for å matche den motsatte delen. Antallet spor varierer i forhold til hvor stor inndeleren er. Kombiner med våre gummimatter for å øke ergonomi og for å minske vibrasjoner i skuffen.

Totalmål

579mm
127mm
386mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.25kg
1min
1
36mnd
X
528 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.