Velg en annen kategori

V-LS3

Art. nr.4-CON-L2H1-Y14-V-LS3

Innredningen som består av hyller og skuffer med kulelagerskinner som kan dras ut 100%.
Passar Connect L2H1.
Tilbehøret på bildet er ikke inkludert, men går selvsagt å tilleggs bestille. Alle monteringsdetaljer og monteringsanvisning medfølger.
Bilinnredninger fra Work System er Svenskprodusert og nøye utviklet for å tåle hard bruk

Gavler

Work Systems gavler bygger på en selvbærende konstruksjon for en mer stabil og sikker montering.
Vi benytter oss av Dx51 stålplate som er belagt med et aluminium-zink lag for beste holdbarhet, rustbeskyttelse og for en fin overflate.
For å utnytte varerommet maksimalt har gavlene stanset ut hull for verktøyskroker cc38.
Vi tilbyr også et stort antall forskjellige kroker, og det går også å komplettere med smartbokser i forskjellige størrelser.
Work System har 36mnd garanti på alle gavler.

Hyller

Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.

Standardmålen på våre hyller er 410mm og 260mm. Normalt er våre brede standardløsninger & reoler i vår nettbutikk plassert som forslag på venstre side og de smalere reolene på høyer side.

Alle hyller lages i AZ185 Aluminium-zinkbelagt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir en svært bra rustbeskyttelse og en fin overflate.
Hyllene har en 5,2 cm høy kantlist som holder alt løst på plass. For større verktøy eller utstyr med et høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en nedfellbar front.
Lengde og dybde på hyllene varierer avhengig av systemets størrelse og biltype dette skal monteres i.
Vi tilbyr også hylledelere og bokser for å skape strukturerte og ryddige hyller.
Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.

Gulvlist

Skuffer

Våre skuffer er smart designet! De mest romslige skuffene på markedet i forhold til plassen de tar, hele 92% av volum utnyttelse.
Vi er også en av de få som ikke har kassett rundt hver skuff, noe som gjør at vi får lav vekt og den beste volumutnyttelsen.
Konstruksjonen er selvbærende med AZ185 Aluminium-zink belagt Dx51 stålplate med en overflate som gir bra beskyttelse mot rust.
Skuffene er laget av 0,7 mm plater med rustfri lås med låsutløser på tvers over hele skuffen så man kan åpne skuffen uavhengig av hvor man tar på håndtaket.
Vi har til og med utrustet skuffene i kraftige teleskopskinner med kulelager for en myk åpning og lukking.
Det er mulig å komplettere skuffene med inndelere for å enklere holde orden, samt gummimatter for et mykere underlag som tar bort vibrasjoner ved kjøring.
Work System tilbyr 36 mnd garanti på alle våre skuffer.


Totalmål

1640mm
1010mm
410mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

51.8669kg
179.5min
1
36mnd
X
7 885 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.