Velg en annen kategori

SDH3-410

Art. nr.4-CADDY-L1H1-Y04-H-SDH3

Skuffene på denne innredningen er vendt mot sidedøren og gir da en svært enkel tilgang.
Passer Caddy L1H1 (Standard).
Tilbehøret på bildet er ikke inkludert, men går selvsagt å tilleggs bestille. Alle monteringsdetaljer og monteringsanvisning medfølger. Bilinnredninger fra Work System er Svenskprodusert og nøye utviklet for å tåle hard bruk.
{Gavler} {Hyller} {Gulvskinne} {Skuffer}

Totalmål

810mm
805mm
410mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

34.0865kg
172min
1
36mnd
X
6 502 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.