Velg en annen kategori

Innsatsbokssett 6 stk til skuff bredde: 437,5mm, Høyde: 70mm

Art. nr.3-MB-L-44-07-F6

Vårt innsatsbokssett forbedrer raskt sorteringsfunksjonene til skuffene dine og gir en strukturert deling for å finne tingene dine enkelt, hvilket spar tid.
Dette settet består av 1stk 80mm bred innsatsboks, 1stk 70mm og 1stk 160mm bred innsatsboks med tilhørende låseklemmer og 1stk skillevegg per innsatsboks. Med intelligent design får du enkel tilgang med økt fleksibilitet takket være ytterligere inndelingsmuligheter.
Alle innsatsbokser er 52,5mm høye og 385mm lange.
Du kan også supplere disse innsatsbokser med etiketter og flere skillevegger.

Innsatskit i plast til våre skuffer

Praktisk innsatskit til mindre utstyr og sortiment. Innsatskiten monteres og passer alle våre skuffer. Komplettere med avdelere for å dele inn innsatskitet i flere deler og dyp. Hver innsatskit og avdelere har mulighet for å sette inn etiketter for å skape orden i din bil. Finnes i to forskjellige høyder: 52,5mm og 105mm, samt fire ulike bredder 70mm, 80mm, 105mm og 157mm. Lagd i resirkulert PP-Plast.

Totalmål

385mm
52mm
398.1mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.5kg
1.6min
1 Dag
36mnd
X
261 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.