Velg en annen kategori

H-ENKEL

Art. nr.3-CON-L2H1-Y14-H-ENKEL

En bilinnredning for å komplettere din venstreside, eller om du har behov for et smalere hyllesystem.
Passer Connect L2H1
Tilbehøret på bildet er ikke inkludert, men går selvsagt å tilleggsbestille. Alle monteringsdetaljer og monteringsanvisning medfølger.
Bilinnredninger fra Work System er Svenskprodusert og nøye utviklet for å tåle hard bruk

Gavler

Work Systems gavler bygger på en selvbærende konstruksjon for en mer stabil og sikker montering.
Vi benytter oss av Dx51 stålplate som er belagt med et aluminium-zink lag for beste holdbarhet, rustbeskyttelse og for en fin overflate.
For å utnytte varerommet maksimalt har gavlene stanset ut hull for verktøyskroker cc38.
Vi tilbyr også et stort antall forskjellige kroker, og det går også å komplettere med smartbokser i forskjellige størrelser.
Work System har 36mnd garanti på alle gavler.

Hyller

Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.
Standardmålen (dybde) på våre hyller er 420mm og 262,5mm. Normalt er våre brede standardløsninger og reoler plassert som forslag på høyre side, og de smalere reolene på høyre side.
Alle hyller er lagd i AZ185 Aluminium-zinkbelagdt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir utmerket beskyttelse mot korrosjon og en fin overflate. Hyllene har en 5,2cm høy kantlist som holder alt på plass. For større verktøy eller utstyr med høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en smidig dropfront. Lengde og dybde på hyllene varierer og er avhengig av størrelsen på systemet, samt biltype. Vi tilbyr også hylleinndelere og modulbokser for å få skape strukturerte og ryddige hyller. Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.

Totalmål

1020mm
805mm
260mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

16.7kg
128min
1 day
36mnd
X
2 758 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.