Velg en annen kategori

H-ENKEL

Art. nr.3-CADDY-L2H1-Y04-H-ENKEL

En bilinnredning for å komplettere din venstreside, eller om du har behov for et smalere hyllesystem.
Passer Caddy Maxi
Tilbehøret på bildet er ikke inkludert, men går selvsagt å tilleggsbestille. Alle monteringsdetaljer og monteringsanvisning medfølger.
Bilinnredninger fra Work System er Svenskprodusert og nøye utviklet for å tåle hard bruk
{Gavler} {Hyller} {Gulvskinne} {Skuffer}

Totalmål

1020mm
805mm
260mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

16.7156kg
128min
1
36mnd
X
2 758 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.