Velg en annen kategori

H-SDH3-260

Art. nr.3-CADDY-L1H1-Y04-H-SDH3

Bilinnredning med en kombinasjon av smale skuffer og hyller for å optimalisere oppbevaring- og lasteplassen. Med denne løsningen når man enkelt skuffene fra sidedøren. En smal modell som gir bra gulvplass i midten av bilen.
Passer Caddy standard
Tilbehøret på bildet er ikke inkludert, men går selvsagt å tilleggsbestille. Alle monteringsdetaljer og monteringsanvisning medfølger.
Bilinnredninger fra Work System er Svenskprodusert og nøye utviklet for å tåle hard bruk
{Gavler} {Hyller} {Gulvskinne} {Skuffer}

Totalmål

810mm
805mm
260mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

28.5621kg
170min
1
36mnd
X
6 153 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.