WORK SYSTEM SWEDEN AB

 

Work System fullutrustad hylla

Ordning och reda med Work Systems Bilinredningar

Work System bilinredningar modifieras efter dina behov

 
 

En firma som liker å være på farten

En drøm blir virkelighet
Vår drøm var å starte en bedrift sammen. Som sekstenåringer begynte Jonas Hallenborg og jeg å spare penger fra våre sommerjobberKnappe 10 år senere, i 2008 begynte ideene til Work Systems å utvikle seg og i mai 2009 ble Work System Sweden AB grunnlagt.

Selge med lokal følelse fra Jönköping
Vi utvikler og selger bilinnredninger for varebilerBrorparten av produksjonen foregår i Jönköping-regionen i Sverige av våre dyktige underleverandørerDet lokale samarbeidet har vært den største suksessfaktoren for Work Systems.

I denne regionen kan man finne det meste og noe av det viktigste har vært tilgang på god arbeidskraft. Barndomsvenner og familie har jobbet mange kvelder med oss for at vi skulle komme i gang - akkurat nå har vi over 10 fantastiske ansatte.

Fremtiden 
– Alt for varebilen til markedets beste pris

Work System har nå egne anlegg i Stockholm, Göteborg, Jönköping og Oslo og leverer produkter over hele Sverige og Norge, i 2012 leverte vi ca 1300 innredninger. Vi tror på en lys fremtid takket
være vår nytenking og det gode samarbeidet med våre kunder og leverandører. 

I 2012 lanserte vi våre første takstativer som raskt ble populære. I 2013 fortsatte vi å utvikle produkter, inkludert en sammenleggbar varseltrekant. Samtidigt har 
vi økt vårt samarbeid med eksterne leverandører og kan nå tilby alt fra ekstra lys til alkolås. Vårt mål er at vi skal tilby alt av bilutstyr til varebilen til markedets beste pris.


David Nord

VD 

 

 

Forretningsidé
En komplett bilinnredning

Med en innovativ produktutvikling og en moderne industriell produksjon gir Work System deg med bilen som arbeidsplass de smarteste bilinnredninger og bilutstyr til den beste prisen.

De fleste av våre kunder har svært ulike behov og derfor har vi utviklet et bredt spekter av varebilinnredning. Vi har de mest fleksible løsningene på markedet da hele systemet bygges i modulform.

Dette betyr også at vårt system skaper økonomi, dvs. kjøp ikke mer enn du trenger. Trenger du en boks fikser vi det enkelt etterpå! Har du behov som ikke dekkes av systemene på nettstedet?

Kontakt våre selgere og fortell oss om bilen din og hvordan du ønsker å innrede. Vi lytter til deg og deretter setter vi opp et forslag til innredning. 

Kvalitet
Kvalitet er i sentrum for oss i Work System. Sammen med våre kunder har vi utviklet slitesterke systemer som tåler hard medfart.

Samtlige bilinnredning har vært igjennom grundige tester gjort av uavhengige ingeniører før vi legger dem ut på markedet.

Systemene er produsert i Småland, med moderne robotceller, noe som gir meget god presisjon og lave produksjonskostnader.

Alle skuffer har skinner med kulelager av høyeste kvalitet som standard.
Dette gir dem mulighet til å gli perfekt, også med tung last.
Work System har 24 måneders garanti på alle systemer.
 

Sikkerhet
De fleste kunder ønsker å effektivisere lasterommet for å spare tid. Mangle glemmer det viktigste – å oppbevare verktøy og materialet på en trygg måte slik at det er atskilt fra deg mens du kjører.

Work System oppfyller Vägverkets krav tsv:1978:10 (SE), 
som bebskriver de kreftene en innredning skal takle.

utvikling i fokus