Kjøpevilkor:

 

Generelle kjøpevilkor og e-handel vilkor:

Ved kjøp av våre produkter gjelder alltid generelle kjøpevilkor bifogad neden og ved orderbekreftelse.

Levering:
Lager produkter leveres innen 5 arbeidsdager, hvis ikke annet er avtalt.
Ikke-lagervarer leveres innen en uke hvis ikke forsinkelser eksisterer.
Work System er ikke ansvarlig for transportskader.  
Kunden betaler fraktkostnader hvis ikke annet er avtalt.
Våre produkter sendes med Post Nord.

Reklamasjoner/ transportskader: 
Transportskador og krav skal rapporteres til Work System umiddelbart etter skade oppdaget men med minimum 3 arbeidsdager fra ankommet gods/leveranse.

Returrett:
Som kunde har du rett til å bytte kjøpt vare innen 30 dager etter at du mottat varen (gjelder ikke for monterte produkter).
Retur av vare kan skje i vår norske Work System butikk i Oslo mot fremvisning av følgeseddel/kvittering som fulgte varen ved levering. 
I tilfelle av frakt forsendelse, betaler kunden frakkostnader. Varen og dens forpakning skal returneres i uskadd stand og i uåpnet emballasje.

Reservasjoner:
Work System kan ikke holdes ansvarlig når en vare er utsolgt eller ved eventuelle bilde- og skrivefeil på Nettstedet. For eksempel ved feil i produktbeskrivelsen eller teknisk spesifikasjon, feilaktige priser og prisjusteringer (som endrede priser fra leverandører, endring i valutakurs) eller feilaktig informasjon om lagerbeholdning. Work System forbeholder seg retten til å korrigere slike feil samt å endre eller oppdatere informasjonen når som helst. 

Betalingsalternativert:
Vid fakurering uten kundekort:

Betalning utføres med 50% av totalt verdi vid orderbekreftelse og 50% ved /levering av gods/ avlæming av bil (vid montering våra lokaler) / eller ved hentning våre lokaler. Ved bruk av fakturering uten kundekort forbeholder seg Work System retten til å erhålla kunden ett prosentpåslag på totaltpriset med upp till 12% av totale orderverdien.

Faktura med kundekort:

Kredit mellom 7-30 dager (se orderbekreftelse). ved upprettning av kundkort kommer kunden krevs på personupplysninger og kredibilitet. Kund godkjenner att Work System tar upplysninger om kunden. 

I noen tilfeller vill Work System forskuddsbetaling.
Alle priser er eksMva.

Garanti:
1 (A): Kunden erhåller 36 mån garanti på samtlige produkter (gjelder kun på monterte produkter fra Work System verksteder & deres akkreditert leverendører) ellers 12 mån garanti. (B) Avik til dette er elektriske produkter og om annet meddeles. 

Personvern (GDPR)

Work System ønsker å behandle personlig informasjon om deg. Vi ønsker å gjøre dette for å kunne gi relevant informasjon om våre tjenester, produkter, samt sende nyhetsbrev, kundeundersøkelser og andre tilbud til deg.
Hva Work System definerer som personlig informasjon er for-, og etternavn, telefonnummer, e-post og kundens posisjon i selskapet. Nøyaktig personopplysninger sikrer også våre forpliktelser vedrørende garantier og klager fra deg som kunde.

Vi mottar informasjon som du frivillig gir oss når du kjøper et produkt fra oss, sender oss e-post eller kontakter oss på noen måte. Denne informasjonen kan inneholde personlige opplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer, kredittkortinformasjon, firmainformasjon, selskapsnavn, fysisk adresse og annen informasjon tilknyttet deg som bruker. Ved å gi oss denne informasjon, anses du å være informert om de personlige dataene vi behandler om deg. 

Du har alltid rett til å være i stand til enkelt å kunne motsette deg vår behandlingen av dine personlige data i markedsføringsøyemed. Hvis du ikke vil at vi skal lagre dataene dine, kan du informere oss om dette ved å besøke dette skjemaet her.

Du har alltid rett til å oppheve ditt samtykke angående vår rett til å oppbevare og behandle dine data.
Ved å bestille varer og/eller tjenester fra oss, samtykker du i at vi behandler dine personopplysninger.


Personlige data kan også benyttes til; 

Sende ut tilbakekallinger og tilbud om bytte av varer.

Nyhetsbrev med hyppighet på ca. 1 gang hver måned (dette kan lett avbestilles i nyhetsbrevet).

Søk etter bestillinger i vårt ordresystem.

Håndtering av garanti i vårt ordresystem.

Kontakt vedrørende bestillingsarbeid, monteringsproblemer og kunderelaterte spørsmål.

Kundeundersøkelser (dette kan lett avregistreres i utsendelsen).

Alle persondata er lagret på en sikker digital måte, og vi selger ikke vår kunderegister til tredjepart.

 

 

 

 

 

Kjøpevilkor komplett:

1. Generelt 

1.1 Disse generelle vilkårene ("Vilkårene") gjelder når du som konsument ("Kunden") utfører en bestilling via www.worksystem.no og tilhørende sider, ("Nettstedet"). Avtalen inngås også vid kjøp mellom kund og Work System Norway AS, organisasjonsnummer. 913 170 296 (worksystem.no). Ytterligere kontaktopplysninger og annen informasjon om Work System finnes på Nettstedet. Vilkårene gjelder kun Kunder som er konsumenter og som utfører bestillinger via Nettstedet, telefon eller e-post hos oss.

1.2 Work System er sertifisert av trygg e-handel og følger deres regler og forskrifter for distansehandel.

1.3 For å bestille på Nettstedet må Kunden ha fylt 18 år. Work System godtar ikke, i overenstemmelse med svensk lovgivning, kredittkjøp fra personer under 18 år. Work System forbeholder seg retten til å i enkelte tilfeller avslå eller endre en bestilling fra Kunden (for eksempel hvis Kunden har oppgitt feil personopplysninger og/eller har betalingsanmerkninger).

1.4 Work System kan ikke holdes ansvarlig når en vare er utsolgt eller ved eventuelle bilde- og skrivefeil på Nettstedet. For eksempel ved feil i produktbeskrivelsen eller teknisk spesifikasjon, feilaktige priser og prisjusteringer (som endrede priser fra leverandører, endring i valutakurs) eller feilaktig informasjon om lagerbeholdning. Work System forbeholder seg retten til å korrigere slike feil samt å endre eller oppdatere informasjonen når som helst. Dersom man har oppgitt feilaktig pris på en vare Kunden har bestilt, vil Work System selvfølgelig informere Kunden om dette og vente på Kundens godkjenning av den korrigerte prisen før Work System går videre med bestillingen. All bildeinformasjon på Nettstedet må kun oppfattes som illustrasjoner. Slike illustrasjoner gir ingen garanti for hvor mye varer Kunden vil motta eller for varens eksakte utseende, funksjoner eller opprinnelse. Work System er ikke ansvarlig for informasjon på Nettstedet som kommer fra en tredje part.

1.5 Nettstedet, og alt innhold på denne, eies av Work System eller dens lisensutsteder. Informasjonen er beskyttet blant annet av immateriellrettslig- og markedsrettslig lovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design, layout og informasjon om varer, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten skriftlig tillatelse fra Work System.

2. Avtale og Bestilling

2.1 For å utføre et kjøp på Nettstedet må Kunden godkjenne Vilkårene. Ved å godkjenne Vilkårene forplikter Kunden seg til å følge Vilkårene i sin helhet og bekrefter at vedkommende har mottatt informasjonen om personopplysninger. Man samtykker samtidig til bruk av personopplysninger og cookies i overensstemmelse med Work System Personvernpolicy. Se nedenfor.

2.2 En kjøpsavtale er først inngått når Work System bekrefter Kundens bestilling og når Kunden har mottatt en e-post med ordrebekreftelse fra Work System. Work System oppfordrer Kunden til å spare på denne ordrebekreftelsen for eventuell kontakt med Work Systems kundeservice. Kunden kan trekke tilbake bestillingen helt frem til denne er blitt bekreftet av Work System. Dersom bestillingen trekkes tilbake vil Work System tilbakebetale all eventuell betaling Kunden eller dennes betalings- eller kortselskap har utført i forbindelse med bestillingen.

3. Kundeopplysninger m.m.

3.1 Når Kunden utfører en bestilling vil vedkommende bli bedt om å oppgi enkelte personopplysninger. Kunden bekrefter at de opplysningene som oppgis er korrekte og fullstendige, samt at vedkommende er ansvarlig for feilaktig utfylte opplysninger. Informasjon om Work System behandling av personopplysninger finner man i Work Systems Personvernpolicy, som er en del av disse Vilkårene.

4. Priser, avgifter og betaling

4.1 Ved bestilling via Nettstedet gjelder de prisene som oppgis på Nettstedet eller vid vad som skriftlig står i ordrebekreftelsen. Prisene oppgis i norske kroner og er eksklusive moms. Betalings- og eventuelle fraktavgifter er ikke inkludert i prisene. Disse oppgis separat i den grad de forekommer.

4.2 Kunden kan betale slik det er beskrevet på Nettstedet. Les mer om våre betalingsalternativer og rabatter på Nettstedet, http://www.worksystem.no/sida/Kopvillkor. Work System har rett til å ta betalt av Kunden allerede i forbindelse med bestillingen dersom Kunden ikke har valgt fakturabetaling eller annen lignende betalingsmåte som er godkjent av Work System. Ved fakturabetaling eller delbetaling kan Work System eller dennes samarbeidspartnere komme til å utføre en kredittsjekk. Du vil da bli opplyst om dette. Work System forbeholder seg retten til å ikke alltid tilby alle betalingsmåter samt å endre betalingsmåte dersom alternativet Kunden har valgt av en eller annen grunn ikke fungerer ved kjøpstidspunktet. Legg merke til at eventuelle begrensninger for betalingsalternativene vil bli oppgitt på Nettstedet.

5. Kampanjer og tilbud

Work System kan fra tid til annen tilby kampanjer på Nettstedet som kan ha mere gunstige vilkår enn hva som fremgår av disse Vilkårene, f.eks. med hensyn til betaling eller forlenget angrerett. Disse gunstige vilkårene vil gjelde så lenge kampanjen er aktiv og for de spesifikke varene som oppgis av Work System i forbindelse med kampanjen. Work System forbeholder seg retten til å når som helst tilbakekalle slike kampanjer. Ved avslutning eller tilbakekalling av en kampanje gjelder disse Vilkårene uten endringer. Tilbud på enkeltvarer på Nettstedet gjelder for en begrenset periode og så lenge lageret rekker.

6. Leveranse og transport

6.1 Varer som finnes på lager leveres vanligvis i løpet av det antall arbeidsdager som oppgis på Nettstedet. Hvis ikke annet er avtalt (f.eks. i forbindelse med bestilling av varer som ikke finnes på lager,) vil leveransen skje senest 30 arbeidsdager fra det tidspunktet Work System har bekreftet bestillingen skriftlig gjennom ordrebekreftelsen. Mer informasjon om Work Systems vareleveranser og vilkår finner du http://www.worksystem.no/sida/Kopvillkor.

6.2 Varens forventede leveransetid fremgår av ordrebekreftelsen, i kassen og/eller på den aktuelle varesiden på Nettstedet. Ved leveranseforsinkelser vil Work System informere deg om dette og fortsatt følge opp bestillingen. Dersom annet ikke er avtalt og en leveranse tar mer enn 30 arbeidsdager, der dette ikke avhenger av deg som Kunde, har du rett til å oppheve kjøpet.

6.3 Hvis pakken skal hentes ut skal Kunden gjøre dette innen tidsperioden oppgitt på henvisningen. Pakken må normalt hentes ut personlig med gyldig legitimasjon og ordrenummer. Kunden vil alltid motta en henvisning som viser hvor og når pakken skal hentes ut. Henvisningen kan skje via e-post, vanlig post eller over telefon eller SMS dersom Kunden har oppgitt et telefonnummer. Hvis Kunden ikke henter ut pakken eller mottar en hjemleveranse, har Work System rett til å debitere Kunden den fraktavgiften som står i ordrebekreftelsen eller som avtalts mellom Work System og Kunden.

7. Angrerett

7.1 Ved kjøp av varer på Nettstedet gjelder alltid 30 dagers angrerett i samsvar med gjeldene lovgivning om konsumentvern. Dette innebærer at Kunden har rett til å angre kjøpet sitt ved å gi beskjed til Work System om dette innen 14 dager fra det tidspunkt Kunden eller Kundens ombud har mottatt den bestilte varen (angrefristen).

7.2 Angreretten gjelder ikke for følgende varetyper:

(a) For monterte utstyr i køretøy slik nyttekøretøy og varebiler

(b) varer produsert etter anvisning fra Kunden såkalt spesialbestillinger, eller som på annen måte har fått et tydelig personlig preg

(c) varer med brutt forsegling


7.3 Ved bestilling av en vare der angreretten ikke gjelder, vil kunden få tydelig informasjon om dette. Hvis en vare er forseglet må ikke Kunden bryte denne forseglingen dersom vedkommende vil benytte seg av angreretten sin. Angreretten opphører altså når Kunden bryter forseglingen. Med forsegling menes også teknisk plombering (for eksempel serienummer).

7.4 Hvis Kunden vil angre kjøpet skal Kunden sende en klar og tydelig melding til Work System før angrefristen utløper. Kunden skal oppgi navn, adresse og annen relevant informasjon som f.eks. ordrenummer, fakturanummer og navnet på varen. Dersom Kunden ikke vil bruke meldingsalternativet ovenfor, kan Kunden benytte seg av standardblanketten for utøvelse av angrerett laget av Forbrukerrådet (se lenke på http://www.forbrukerradet.no/).

7.5 Hvis man benytter seg av angreretten betaler Kunden returfrakten og er ansvarlig for varens tilstand etter at Kunden har mottatt varen, samt under returfrakten. Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra den dagen meldingen om utøvelse av angreretten leveres inn til Work System. Varen skal sendes godt innpakket, i godt hold og i originalemballasjen. Retur sendes til Work System i samsvar med de metoder og anvisninger som oppgis på Nettstedet. Du finner disse her http://www.worksystem.no/sida/Kopvillkor. Kunden vil bli debitert per volum kg og beregnes spesifikt for kundens gods.

7.6 Det forekommer at Work System tilbyr gratis retur for visse varer. Dersom gratis retur gjelder, vil dette fremgå på den aktuelle varesiden på Nettstedet eller ved annet avtalt.

7.7 Når Kunden angrer kjøpet sitt vil Work System betale tilbake det beløpet Kunden har betalt for varen, inklusive eventuelle leveransekostnader for leveranse til kunden. Visse unntak gjelder for eventuelle ekstra leveransekostnader som kommer som følge av at Kunden har valgt en annen leveransemåte enn standarsleveransen Work System tilbyr. Ved retur av deler av en ordre vil leveransekostnaden ikke tilbakebetales. Av det beløpet som skal tilbakebetales har Work System rett til å trekke et beløp tilsvarende varens verdireduksjon sammenlignet med opprinnelig verdi. Dette gjelder dersom en slik verdireduksjon er en følge av at Kunden har brukt varen i større grad enn nødvendig for å kontrollere varens egenskap eller funksjon. Kunden vil som oppgitt under punkt 7.5, bli debitert en fraktkostnad for returfrakten.

7.8 Work System vil tilbakebetale beløpet så raskt som mulig og senest 14 dager etter den dato Work System mottok Kundens melding om utøvelse av angreretten. Work System kan likevel vente med tilbakebetalingen helt til Work System har mottatt varen, eller til at Kunden har vist at varen er sendt i retur, f.eks. med en innleveringskvittering. Tilbakebetalingen vil skje til Kunden med samme betalingsalternativ som Kunden opprinnelig valgte, forutsatt at man ikke er blitt enige om annet eller at det finnes hindringer for en slik tilbakebetaling.

8. Garanti og reklamasjon

8.1 Work System selger alle produkter på Nettstedet med 3 års garanti (ved montering fra Work Systems verksteder og akkrediterte samarbeidspartner). Informasjon om eventuell garantifrist og spesielle garantivilkår for respektive vare finnes på nettstedet eller i disse Vilkårene. Varegarantien dekker kun opprinnelige fabrikasjonsfeil og derfor ikke feil som oppstår ved eller etter egen endring av varens funksjon og utseende, som ved f.eks. oppbygging, oppgradering eller annen konfigurasjon av varen. Kundens ordrebekreftelse gjelder som garantibevis.

8.2 Reklamasjonsretten dekker varefeil som inngår under gjeldende konsumentvernlov. Kunder som ønsker å melde fra om feil på bestilt vare skal kontakte Work System så fort som mulig etter at feilen oppdages via de kontaktopplysninger som oppgis på Nettstedet. En reklamasjon som skjer innen to måneder fra den dagen Kunden oppdager feilen vil alltid anses som levert innen fristen. Kunden har 2 års reklamasjonsrett på varer som er kjøpt på Nettstedet.

8.3 Work System står for returfrakt av godkjente reklamasjoner.

8.4 Når en reklamert vare returneres og reklamasjonen godkjennes, vil Work System kompensere Kunden i samsvar med gjeldene lovgivning for konsumentvern. Work System jobber for at dette skal skje innen 30 dager fra den dagen Work Ssytem har mottatt reklamasjonen, men dette kan ta noe lengre tid avhengig av varens natur. Work System forbeholder seg retten til å avslå reklamasjon dersom det viser seg at varen ikke inneholder feil i samsvar med gjeldende lovgivning om konsumentvern. Ved reklamasjon følger Work System retningslinjene til Allmänna Reklamationsnämnden, eller tilsvarende nemder i andre europeiske land [(for Sverige, Finland, Danmark og Norge, se www.arn.se, www.kuluttajariita.fi, www.forbrug.dk, www.forbrukertvistutvalget.no).] Mer informasjon finnes på www.konsumentverket.se.

9. Lenker

Work System kan ha lenker til andre nettsteder som ligger utenfor Work Systems kontroll, og nettsteder utenfor Work Systems kontroll kan ha lenker til Nettstedet. Selv om Work System forsøker å forsikre seg om at Work Ssytem kun har lenker til nettsteder som deler Work Systems personverns- og sikkerhetsforskrifter i overenstemmelse med Personvernpolicyen, kan Work System ikke holdes ansvarlig for vern eller sekretesse ved informasjon eller personopplysninger som Kunden mottar på andre nettsteder. Kunden bør utøve forsiktighet og lese gjennom personvernforskriftene til det aktuelle nettstedet.

10. Force Majeure

Work System er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaket av omstendigheter Work Ssytem ikke har kontroll over som f.eks. allmenne arbeidskonflikter, krig, brann, lynnedslag, terroristangrep, endrede myndighetsbestemmelser, tekniske problemer, feil i el-/tele-/dataforbindelser eller annen kommunikasjon og feil eller forsinkelser i tjenester fra underleverandører forårsaket av omstendighetene som er oppgitt her. Disse omstendighetene skal utgjøre fritaksgrunnlag som fører til fritak for erstatning og andre følger. Dersom en slik situasjon skulle oppstå, vil Work System informere Kunden om dette både i starten og på slutten av den tidsperioden den aktuelle situasjonen pågår. Hvis omstendighetene har vart i lengre enn to måneder har både Kunden og Work System rett til å heve kjøpet med umiddelbar virkning.

11. Endringer i Vilkårene

Work System forbeholder seg retten til å når som helst utføre endringer i disse Vilkårene. Alle endringer i disse Vilkårene vil bli offentliggjort på Nettstedet. Endringene gjelder fra det tidspunktet Kunden aksepterer Vilkårene (i forbindelse med et nytt kjøp eller ved besøk på Nettstedet), eller 30 dager etter at Work System har informert Kunden om endringene. Work System anbefaler likevel at Kunden holder seg oppdatert på Nettstedet.

12. Ugyldighet

Dersom kompetent domstol, myndighet eller tvistedomstol finner ut at enkelte bestemmelser i disse Vilkårene er ugyldige eller ikke kan iverksettes, skal bestemmelsene dette gjelder, og alle andre bestemmelser, være gjeldene og ha utøvende kraft i den grad aktuell lov åpner for dette. Bestemmelser som erklæres ugyldige eller som ikke kan iverksettes vil bli erstattet av relevante juridiske råd og veiledninger.

13. Aktuell lovgivning og tvister

13.1 Tvister skal først og fremt løses i felleskap etter diskusjon med Work Systems kundeservice. Ved en eventuell tvist vil Work System etterfølge avgjørelser fra Allmänna Reklamationsnämnden eller tilsvarende nemd i andre europeiske land.

13.2 En tvist om tolkningen eller utøvelsen av disse Vilkårene skal tolkes i samsvar med svensk lovgivning og avgjøres av Allmänna Reklamationsnämnden, eller i siste instans, en offentlig domstol.

13.3. Enhver tvist som måtte oppstå mellom partene skal avgjøres ved domstolene i det land Work System velger. Dersom området omfatter flere land, skal tvisten avgjøres av domstolene i Work Systems hjemland (Sverige).

14. Endringer

Eventuelle endringer til denne kontrakt skal utferdiges skriftlig og underskrives av begge parter.

Disse Vilkårene ble vedtatt av Work System 03-03-2016

Oppdaterte vilkår fra 01-11-2017